17 inch laptoptassen

  • Post author:
  • Post category:Main

Zoals gezegd is de laptoptas 17 inch momenteel onze meest populaire optie. Dit heeft er dus vooral mee te maken dat de laptops van deze grootte of een iets kleinere grootte perfect geschikt zijn om in deze laptoptas te vervoeren. Het is belangrijk dat de maat namelijk klopt. Zeker bij het meenemen van een laptop voor onderweg is het hoogst irritant wanneer de laptoptas een verkeerde maat heeft. Is deze bijvoorbeeld te groot, dan schuift de laptop continu heen en weer. De laptoptas bevat verder een hoofdvak en een voorvak. Beide zijn uiteraard voorzien van een stevige ritssluiting.

Laptoptas 17 inch
Naast de welbekende afmeting van 17 inch, wordt ook vaak een 17.3 inch afmeting voor laptoptas genoemd. Wat echter belangrijk is om te weten, is dat het om een en dezelfde afmeting gaat. Een laptoptas van 17 inch is altijd 17.3 inch. Dit is onder andere zo om er zeker van te zijn dat een laptop van 17 inch in de tas past.

Welke laptoptas kiezen

De 14 inch laptoptas  en 15,6 inch laptoptas zijn momenteel onze meest populaire tassen om een laptop in te vervoeren. Dit heeft er dus vooral mee te maken dat de laptops van deze grootte of een iets kleinere grootte perfect geschikt zijn om in deze laptoptas te vervoeren. Het is belangrijk dat de maat namelijk klopt. Zeker bij het meenemen van een laptop voor onderweg is het hoogst irritant wanneer de laptoptas een verkeerde maat heeft. Is deze bijvoorbeeld te groot, dan schuift de laptop continu heen en weer. De laptoptas bevat verder een hoofdvak en een voorvak. Beide zijn uiteraard voorzien van een stevige ritssluiting.