17 inch laptop sleeves

De 17 inch laptop sleeve met ritssluiting zijn gefabriceerd van het materiaal neopreen, dit is een elastisch materiaal dat ontzettend stevig is. Het diagonaal kan soms net een verkeerde inch-maat geven. Dan zijn er vervolgens nog de verschillende afmetingen van de laptop sleeves. Daarnaast bevat de hoes een dubbele ritssluiting, oftewel 2 zippers waarmee u de laptophoes gemakkelijk kunt openen en sluiten. Om uw laptop de optimale bescherming te bieden tegen krassen van de ritssluiting is aan de binnenzijde van de laptophoes onder de ritssluiting een bescherming aangebracht.

Muismatten

mousepad Een muismat zorgt er namelijk voor dat een muis geleidelijk over een ondergrond kan bewegen. Het vormt aan de ene kant een bescherming voor bijvoorbeeld je bureau, terwijl het aan de andere kant beweging van de muis een stuk makkelijker maakt. Niet elke ondergrond is namelijk geschikt om een muis vrij op te bewegen. Zeker de ongelijke bureaus of tafels zijn hier zeer ongeschikt voor. Voor het optimale gebruik van een muis voor bijvoorbeeld werk, studie of gaming, doe je er goed aan om een bijbehorende mat aan te schaffen.

Verder over laptophoezen

Er bestaan namelijk nogal wat laptops van verschillende formaten. Zeker per merk zijn afmetingen vaak sterk verschillend. Er is niet één maat die voor alle laptops passend is. Want wanneer een laptophoes of laptopsleeve te groot is, schuift deze onnodig heen en weer in de hoes.

Sleevy bij RTL televisie

Met trots vertellen wij dat het merk Sleevy is gepromoot in het RTL programma ‘Later als ik groot ben seizoen 2’ waarin zowel laptop rugzakken als laptop sleeves werden getoond. Hiermee kreeg het merk Sleevy veel aandacht en leuke reacties vanwege de unieke designs. We bieden niet alleen een enorme diversiteit aan verschillende designs aan, maar ook de mogelijkheden qua afmetingen zijn extra uitgebreid. uitgegaan van het scherm inch-maat. Een laptop wordt in de winkel ook benoemd op basis van het scherm en niet de totale diagonaal. Een 17 inch laptop heeft een 17″ scherm maar is in zijn geheel groter dan 17″. Wanneer u twijfelt dan helpt onze klantenservice u graag verder. Graag ontvangen wij dan de breedte x lengte x hoogte van uw laptop.